Kančí kýta se šípkovou omáčkou

0 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
3637 kcal
Bílkoviny
224 g
Tuky
38 g
Sacharidy
209 g
Vláknina
9 g
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z červeného vína, soli, pepře, bobulek jalovce, bobkového listu, česneku a cibule připravíme nálev, ve kterém uvaříme kančí kýtu doměkka. Ve vývaru necháme vychladnout.
  • 2
    Omáčku připravíme, že do šípkové zavařeniny přidáme smetanu, mouku, vývar z kýty a cukr.
  • 3
    Za stálého míchání uvaříme.
  • 4
    Kýtu nakrájíme na plátky, posypeme strouhaným křenem a se šípkovou omáčkou podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.