Kančí kýta v kokosu

62 min.
Evropa
Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
563 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
43 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
381 mg
Cukr
692 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme najemno, feferonku zbavíme semen a nakrájíme na nudličky, česnek rozdrtíme, zázvor a kokos nastrouháme.
  • 2
    V misce promícháme cibuli, olej, feferonku, česnek, zázvor, kokos, kurkumu, sůl, kmín, pepř a dobře směs promícháme.
  • 3
    Kančí plec potřeme marinádou a necháme alespoň hodinu marinovat. Poté maso vložíme do pekáče s vodou a v předehřáté troubě upečeme. Během pečení maso poléváme výpekem.
  • 4
    Kýtu servírujeme jemně nakrájenou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.