Kančí plátky s dušenou zeleninou a ryzci

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
342 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
11 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kančí kýtu nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a opepříme. Ryzce očistíme a nakrájíme na kousky, cibuli nakrájíme nadrobno, nakládaná rajčata nakrájíme na kostičky, česnek prolisujeme, papriky zbavíme semen a nakrájíme na nudličky.
  • 2
    Maso osmažíme na oleji, vyjmeme a do oleje vložíme všechny suroviny, přilijeme vývar, vrátíme plátky a pod poklicí dusíme, dokud není maso měkké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.