Kančí plátky s dušenou zeleninou a ryzci
45 min.
Ingredience
- 800gramůKančí kýta
- 400gramůRyzce čerstvé
- 1kusCibule
- 250gramůRajčata
- 2kusyPaprika zelená
- 2stroužkyČesnek
- 600mililitrůHovězí vývar základní
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
- 2lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
342 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
11 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Kančí kýtu nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a opepříme. Ryzce očistíme a nakrájíme na kousky, cibuli nakrájíme nadrobno, nakládaná rajčata nakrájíme na kostičky, česnek prolisujeme, papriky zbavíme semen a nakrájíme na nudličky.
- 2Maso osmažíme na oleji, vyjmeme a do oleje vložíme všechny suroviny, přilijeme vývar, vrátíme plátky a pod poklicí dusíme, dokud není maso měkké.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.