Kančí řízky s opečenou oblohou

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
635 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
45 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
919 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kančí kýtu nakrájíme na řízky, naklepeme, potřeme prolisovaným česnekem a hořčicí, osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením, zakapeme olivovým olejem a pod fólií necháme přes noc marinovat.
  • 2
    Marinované řízky obalíme v mouce a usmažíme na sádle.
  • 3
    Anglickou slaninu opečeme na lžíci oleje, zvlášť na zbylém oleji osmažíme cibuli nakrájenou na kolečka.
  • 4
    Usmažené řízky podáváme obložené slaninou a cibulí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.