Kančí závitky na víně

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
597 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
39 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
580 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Petrželovou nať nahrubo nasekáme, očištěné žampiony nakrájíme na plátky.
  • 2
    Kančí kýtu nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a poklademe plátky slaniny. Řízky zavineme, převážeme nití a osmažíme na sádle. K závitkům přidáme mletou papriku, zamícháme, podlijeme vodou a pod poklicí dusíme, až je měkké.
  • 3
    Udušené závitky vyjmeme, zbavíme nití a držíme na teple.
  • 4
    Do šťávy přidáme žampiony, petrželovou nať, víno, sůl, pepř a smetanu, v níž jsme rozšlehali mouku. Omáčku povaříme, zpět vložíme závitky, vmícháme máslo a prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.