Kang-šao-zou-š z hovězího roštěnce

45 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
500 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
41 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí hřbet očistíme, omyjeme a nakrájíme na tenké kousky. Dáme je do misky, osolíme, opepříme, přidáme glutasol a suroviny promícháme. Vrch misky překryjeme potravinářskou fólii a odložíme na 30 minut do lednice.
  • 2
    Ve větší pánvi rozpálíme olej, vložíme připravené maso a zprudka opečeme. Následovně k masu přimícháme nakrájené bambusové výhonky, drobně nakrájené feferonky spolu s česnekem. Vše přelijeme vínem, přilijeme sójovou omáčku. Dusíme přibližně 10 minut. Před dokončením dušení do masové směsi přidáme na tenká kolečka nakrájený pórek. Podle vlastní chutě jídlo osolíme, opepříme, zamícháme a stáhneme se sporáku.
  • 3
    Hotové jídlo podle porci rozdělíme na talíře a s vhodnou přílohou servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.