Kapiový salát s hovězím masem
120 min.
Ingredience
- 300gramůHovězí maso zadní
- 2litryVoda pitná
- 100gramůPaprika červená
- 100gramůOkurky nakládané
- 1kusCibule
- 3kusyVejce slepičí
- 100gramůMajonéza
- 1lžíceHořčice
- 50gramůJogurt bílý
- 2gramySůl
- 2gramyPepř černý mletý
- 2lžičkyWorcester (worcesterská omáčka)
- 1kusRajčata
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
368 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
28 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Zadní hovězí maso uvaříme ve vodě doměkka a vychladlé ho nakrájíme na menší kostičky. Na stejně velké kostičky nakrájíme papriku, cibuli, vejce, uvařená ve vodě natvrdo, a okurky. Vše nasypeme do mísy a ochutíme solí, pepřem, worcesterem a hořčicí. Dále do salátu vmícháme bílý jogurt a majonézu. Tento salát servírujeme studený, ozdobený plátky rajčete.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.