Kapr dušený s rajčaty a česnekem

45 min.
Česká republika
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
290 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
16 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata spaříme, sloupneme, zbavíme semen a nakrájíme. Kapra očistíme, osolíme, naporcujeme a obalíme v mouce. Česnek a cibuli nakrájíme na jemno. Petrželovou nať jemně posekáme.
  • 2
    Na rozpáleném oleji v hlubším rendlíku smažíme porce kapra z obou stran. Poté přisypeme cibuli, česnek, rajčata a pod poklicí dusíme.
  • 3
    Měkkou rybu naložíme na talíř, přelijeme dušenými rajčaty s cibulí a česnekem a posypeme petrželovou natí. Jako přílohu volíme šťouchané brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.