Kapr dušený v pivu s kořením
35 min.
Ingredience
- 2lžíceMouka pšeničná hladká
- 1kusCibule
- 2kusyBobkový list
- 3kusyHřebíček
- 500mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 3lžíceMáslo čerstvé
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 0,25lžičkaKmín drcený
- 800gramůKapr obecný
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
423 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
24 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
682 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme na čtvrtky. Kapra očistíme, naporcujeme, osolíme a opepříme a obalíme v mouce.
- 2Porce kapra usmažíme na másle, přidáme koření, cibuli, zalijeme pivem a dusíme pod poklicí.
- 3Když je kapr měkký, vyjmeme ho z kastrolu a omáčku přecedíme. Porce kapra servírujeme přelité omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.