Kapr na červeném víně

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
371 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
15 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
556 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapra zbavíme šupin, očistíme a vložíme do pekáčku. Přisypeme pokrájenou cibuli, prolisovaný česnek, posekanou petrželku, tymián, bobkový list, posekanou celerovou nať, osolíme, opepříme a podlijeme červeným vínem. Pečeme při střední teplotě 40 minut.
  • 2
    Kapra vyjmeme a upravíme na oválný talíř. Omáčku v pekáčku zahustíme jíškou, přidáme lžíci másla, lžičku sardelové pasty a ještě 5 minut povaříme. Přecedíme přes sítko a kapra na talíři omáčkou přelijeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.