Kapr na víně s česnekem
60 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
779 kcal
Bílkoviny
68 g
Tuky
46 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
486 mg
Cukr
800 mg
Postup přípravy
- 1Kapra očistíme, vykucháme, omyjeme, osolíme, opepříme, vložíme mu do břicha celé stroužky česneku, břicho zašijeme a dáme na 1 hodinu do chladničky.
- 2Po hodině kapra potřeme olejem, vložíme ho do vymaštěného pekáče a dáme do vyhřáté trouby péct. Pečeme při 200 °C a průběžně kapra poléváme bílým vínem a výpekem.
- 3Upečeného kapra, který má zlatohnědou kůrku, podáváme s dušenou rýží politou výpekem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.