Kapr na víně s česnekem

60 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
779 kcal
Bílkoviny
68 g
Tuky
46 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
486 mg
Cukr
800 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapra očistíme, vykucháme, omyjeme, osolíme, opepříme, vložíme mu do břicha celé stroužky česneku, břicho zašijeme a dáme na 1 hodinu do chladničky.
  • 2
    Po hodině kapra potřeme olejem, vložíme ho do vymaštěného pekáče a dáme do vyhřáté trouby péct. Pečeme při 200 °C a průběžně kapra poléváme bílým vínem a výpekem.
  • 3
    Upečeného kapra, který má zlatohnědou kůrku, podáváme s dušenou rýží politou výpekem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.