Kapr na víně se zeleninou

60 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
538 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
31 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného kapra rozkrájíme na porce, osolíme a opepříme. Zeleninu očistíme a nakrájíme na nudličky, cibuli nakrájíme nadrobno.
  • 2
    Na másle zpěníme cibuli, přimícháme zeleninu a osmažíme. Na závěr vložíme porce kapra, posypeme kmínem a osmažíme z obou stran. K rybě přilijeme víno a na mírném plameni dusíme zhruba 35 minut, pokud je třeba, přilijeme víno.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.