Kapr po milánsku
40 min.
Ingredience
- 80gramůMáslo čerstvé
- 5kusůRajčata
- 1lžičkaSůl
- 10gramůPetržel - nať
- 500gramůKapr obecný
- 2stroužkyČesnek
- 50gramůProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
342 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
24 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omyté porce kapra potřeme česnekem utřeným se solí a zvolna opečeme na másle po obou stranách.
- 2Na pekáč k porcím ryb přidáme plátky spařených a oloupaných rajčat a rajčatový protlak. Vše v troubě pečeme asi 10 minut.
- 3Při podávání přeléváme porce kapra šťávou s rajčaty.
- 4Podáváme s vařenými bramborami sypanými petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.