Kapr po židovsku

50 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
344 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
14 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
948 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve vaříme ve slané vodě a s trochou octa nakrájenou cibuli.
  • 2
    Přidáme několik kuliček celého pepře, nového koření a bobkový list. Vložíme rybí jikry a na kousky nakrájeného kapra.
  • 3
    Dále přidáme česnek a necháme vařit.
  • 4
    Odstavíme a v neodklopeném hrnci necháme ještě asi 15-20 minut dojít.
  • 5
    Rybí kousky dáme na mísu, vývar okyselíme vinným octem, případně bílým vínem a přecedíme. Nalijeme na rybí maso a dáme vychladnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.