Kapr s celerem a rajčaty

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
427 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
11 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky kapra pokapeme citronovou šťávou. Osolíme je, opepříme, přikryjeme a dáme chladit. Troubu předehřejeme na 180 °C.
  • 2
    Šalotku oloupeme a nasekáme. Řapíkatý celer nakrájíme na kostičky. Obě přísady podusíme na rozehřátém oleji. Osolíme, opepříme a vložíme do máslem vymazané zapékací nádoby. Přilijeme bílé víno.
  • 3
    Do zapékací nádoby poskládáme plátky kapra. Posypeme sekanou bazalkou, česnekem a rajčaty. Navrch rozložíme plátky citronu. Nádobu uzavřeme alobalem a pečeme asi 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.