Kapr s křenem

50 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
489 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
32 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Porce kapra bez kůže vložíme do zapékací mísy vymazané lžící másla a vysypané strouhankou. Osolíme, posypeme kari kořením, přidáme na tenké plátky nakrájenou cibuli a vše polijeme kečupem (nebo rajčatovým protlakem). Na každou porci položíme navrch kousek másla.
  • 2
    Kapra pečeme pod pokličkou v mírně vyhřáté troubě asi 30 minut za občasného podlití horkou vodou.
  • 3
    Na talířích posypeme každou porci nastrouhaným křenem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.