Kapr s lečem a křenem
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžíceOlej rostlinný
- 400gramůPaprikové lusky čerstvé
- 400gramůRajčata
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 4lžíceKřen
- 600gramůKapr obecný
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
269 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
11 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme očištěné, na nudličky nakrájené papriky a chvíli podusíme. Přidáme omytá, na plátky nakrájená rajčata a nasekaný česnek, osolíme, opepříme a znovu podusíme, až rajčata pustí šťávu. Do leča vložíme omyté, osolené porce kapra a dusíme doměkka.
- 2Na talířích každou porci posypeme nastrouhaným křenem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.