Kapr s lečem a křenem

50 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
269 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
11 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme očištěné, na nudličky nakrájené papriky a chvíli podusíme. Přidáme omytá, na plátky nakrájená rajčata a nasekaný česnek, osolíme, opepříme a znovu podusíme, až rajčata pustí šťávu. Do leča vložíme omyté, osolené porce kapra a dusíme doměkka.
  • 2
    Na talířích každou porci posypeme nastrouhaným křenem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.