Kapr s omáčkou

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
821 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
48 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
7 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme a nasekáme cibuli. Oloupeme mrkev a celer a nakrájíme nahrubo. Očistíme a podélně rozpůlíme pórek, který nakrájíme na proužky.
  • 2
    Petrželku omyjeme a dáme ji se zeleninou do velkého hrnce. Přidáme litr vody, nové koření, bobkový list, sůl, ocet a celý pepř. Povaříme 20 minut.
  • 3
    Z chleba odkrojíme kůrku a rozpustíme ho v masoxu. Masový vývar přelijeme do hrnce, přidáme bobkový list, citronovou kůru a necháme vařit, dokud omáčka nezhoustne.
  • 4
    Vyndáme bobkový list, citronovou kůru, přidáme křen a zbytek citronové šťávy, muškátový oříšek, sůl a pepř.
  • 5
    Podáváme s kaprem, kterého naporcujeme a osmažíme přírodně na pánvi na oleji.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.