Kapr se zakysanou smetanou

35 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
313 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
20 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
882 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené porce kapra osolíme a položíme kůží dolů na dno máslem vymazaného pekáče. Pod porce podsuneme špejle, aby se maso nepřichytilo ke dnu. Porce poklademe oloupanou, nakrájenou cibulí, posypeme celým pepřem, tymiánem, zakapeme octem a přilijeme trochu vody. Pečeme ve středně vyhřáté troubě doměkka a těsně před dopečením zalijeme rozmíchanou zakysanou smetanou. Necháme jen krátce povařit a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.