Kapr se žampiony a rajčaty

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
357 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
24 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce kapra osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Pečeme na másle s jemně nakrájenou cibulí.
  • 2
    Po vysmahnutí přidáme na plátky nakrájené žampiony, podusíme a zalijeme vínem. Přidáme spařená a oloupaná rajčata, nakrájená na kostičky. Nakonec přidáme česnek utřený se solí a pepřem.
  • 3
    Při podávání poléváme porce kapra touto směsí.
  • 4
    Podáváme s bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.