Kapr se žampiony a rajčaty
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 500gramůKapr obecný
- 80gramůMáslo čerstvé
- 200gramůRajčata
- 1decilitrVíno červené
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 2stroužkyČesnek
- 100gramůŽampiony čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
357 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
24 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omyté porce kapra osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Pečeme na másle s jemně nakrájenou cibulí.
- 2Po vysmahnutí přidáme na plátky nakrájené žampiony, podusíme a zalijeme vínem. Přidáme spařená a oloupaná rajčata, nakrájená na kostičky. Nakonec přidáme česnek utřený se solí a pepřem.
- 3Při podávání poléváme porce kapra touto směsí.
- 4Podáváme s bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.