Kapr se zeleninou na pivu

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
484 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
29 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného a omytého kapra naporcujeme, zakapeme citronovou šťávou, osolíme a necháme chvíli odležet.
  • 2
    Očištěnou zeleninu nakrájíme na nudličky, mírně osladíme a podusíme na másle. Přilijeme pivo, přidáme koření a povaříme asi 10 minut.
  • 3
    Na jiné pánvi opečeme na másle a na oleji porce kapra dozlatova.
  • 4
    Zeleninu zahustíme maizenou, vložíme do ní porce kapra a chvíli vše povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.