Kapr se zelím v alobalu
50 min.
Ingredience
- 700gramůKapr obecný
- 200gramůTvarůžky olomoucké malé
- 100gramůŠunka dušená
- 1kusCibule
- 4kusyFeferony
- 5stroužkůČesnek
- 100gramůZelí hlávkové bílé
- 100gramůSůl
- 4gramyPepř černý mletý
- 30mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
424 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
20 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Na pracovní desku si rozložíme čtverce alobalu a potřeme je olivovým olejem. Na alobal rozložíme porci kapra, potřeme prolisovaným česnekem, osolíme, opepříme. Feferonky, tvarůžky, cibuli a zelí nakrájíme na proužky a smíchané navršíme na kapra. Zakryjeme plátkem šunky, důkladně zabalíme a dáme péct do středně vyhřáté trouby na 30 minut. Podáváme teplé.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.