Kapr se zelím v alobalu

50 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
424 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
20 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pracovní desku si rozložíme čtverce alobalu a potřeme je olivovým olejem. Na alobal rozložíme porci kapra, potřeme prolisovaným česnekem, osolíme, opepříme. Feferonky, tvarůžky, cibuli a zelí nakrájíme na proužky a smíchané navršíme na kapra. Zakryjeme plátkem šunky, důkladně zabalíme a dáme péct do středně vyhřáté trouby na 30 minut. Podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.