Kapr smažený na pivu
20 min.
Ingredience
- 2lžíceMouka pšeničná hladká
- 1kusVejce slepičí
- 100mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 3stroužkyČesnek
- 100gramůStrouhanka
- 800gramůKapr obecný
- 120mililitrůOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
624 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
44 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
679 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Očištěného kapra naporcujeme a osolíme 1/4 lžičky soli. Česnek utřeme se zbylou solí a vmícháme do piva, v kterém jsme rozšlehali vejce.
- 2Porce kapra obalujeme v mouce, vejci s pivem a ve strouhance. Smažíme na oleji.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.