Kapr v bylinkové strouhance

30 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1416 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
108 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
9 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Petrželovou nať opláchneme, osušíme a drobně posekáme. Z větvičky opláchnutého tymiánu obereme lístky a nasekáme na jemno. Strouhanku smícháme s bylinkami, vejce rozšleháme, mouku prosejeme.
  • 2
    Kapra koupíme nejlépe už vyfiletovaného, osolíme a opepříme. Každou porci opatrně obalíme v „trojobalu“ a pomalu smažíme na směsi oleje a přepuštěného másla.
  • 3
    Kapra podáváme ozdobeného dílky omytého citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.