Kapr v houbové smetanové omáčce

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
619 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
42 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
1 g
Cukr
31 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené porce kapra osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce a opečeme na tuku.
  • 2
    Opečené porce vyjmeme a do výpeku vložíme očištěné, nakrájené houby. Podusíme je, zalijeme smetanou rozmíchanou s moukou a chvíli povaříme. Vložíme zpět porce kapra, krátce podusíme a nakonec vše promícháme s předem uvařenou nebo dušenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.