Kapr v míse
50 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 1lžičkaKapary sterilované
- 1šálekVoda pitná
- 2kusySardelové řezy
- 1špetkaSůl
- 1špetkaCitronová kůra
- 1špetkaTymián sušený
- 1špetkaMajoránka
- 1lžícePetržel - nať
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 1kilogramKapr obecný
- 120gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
405 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
27 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
691 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Zapékací mísu vymastíme máslem. Na dno dáme nakrájenou cibuli, nasekané sardelové řezy, porce osoleného kapra, kapary, citronovou kůru, tymián, majoránku a petrželku. Nakonec přidáme zbylé máslo.
- 2Směs osmahneme, zalijeme vodou s octem a pod pokličkou zvolna dusíme.
- 3Podáváme v míse.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.