Kapr v pikantní omáčce
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 30gramůMáslo čerstvé
- 60gramůŽampiony čerstvé
- 1lžičkaHořčice plnotučná
- 1lžíceKapary sterilované
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 1lžícePetržel - nať
- 5lžicVoda pitná
- 600gramůKapr obecný
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
274 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
15 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
898 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté a osušené porce kapra osolíme, posypeme nasekanou petrželkou a necháme chvíli odležet.
- 2Smícháme mouku, máslo a hořčici, přidáme citronovou šťávu, pepř a trochu teplé vody. Směs dobře promícháme, vložíme porce kapra, očištěné, na plátky nakrájené žampiony, oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a kapary. Dusíme, až je maso měkké.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.