Kapr v sardelové marinádě

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
462 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
42 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
193 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce kapra osušíme, osolíme, poprášíme hladkou moukou a zvolna opečeme po obou stranách na části oleje. Porce vyjmeme a vykostíme.
  • 2
    Na zbylém oleji osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a na kostičky nakrájenou okurku. Vmícháme sardelovou pastu a necháme vychladnout.
  • 3
    Studené porce kapra upravíme na talířky a přelijeme majonézou promíchanou se sardelovou směsí, mlékem, cukrem, octem a solí. Necháme několik hodin proležet.
  • 4
    Před podáváním ozdobíme každou porci dílkem vařeného vejce a snítkou petrželky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.