Kapr v zelenině

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
417 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
19 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
10 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zapékací mísu vymažeme olejem a vložíme nakrájenou cibuli.
  • 2
    Porce kapra pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a vložíme do mísy.
  • 3
    Oloupeme zbylou zeleninu a nakrájíme na kousky a zasypeme rybu. Dle chuti okořeníme, přidáme vinný ocet a sójovou omáčku, zakápneme chilli omáčkou.
  • 4
    Při 160 stupních pečeme půl hodiny, dokud kapr není hotový.
  • 5
    Poté servírujeme se zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.