Kapr vařený v bylinkách

40 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
468 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
31 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
247 mg
Cukr
189 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené porce kapra pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet.
  • 2
    Potom maso po obou stranách osolíme a vždy po dvou kusech vložíme do mikrotenových sáčků spolu s nadrobno nasekanými bylinkami. Sáčky dobře zavážeme a vložíme do hrnce s vroucí vodou. Zvolna vaříme asi 30 minut.
  • 3
    Uvařené porce kapra upravíme na talíře a polijeme rozpuštěným máslem.
  • 4
    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.