Kapří guláš

50 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
689 kcal
Bílkoviny
68 g
Tuky
32 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapra vyvrhneme, očistíme, omyjeme, odřízneme hlavu, opatrně vyjmeme páteř, maso nakrájíme na kostky. Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky, papriky bez jádřinců na nudličky, cibuli nadrobno.
  • 2
    V hrnci rozpálíme olej, přisypeme cibuli, osmahneme dozlatova, přidáme brambory, krátce orestujeme, posypeme mletou paprikou, kmínem, promícháme, přidáme rybí maso, rajčatový protlak, papriky, podlijeme vývarem, osolíme, opepříme a vaříme 15 minut. Zahustíme jíškou, povaříme ještě tři minuty a odstavíme.
  • 3
    Kapří guláš servírujeme v hlubokých talířích a jednotlivé porce posypeme posekanou cibulovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.