Kapří řezy po anglicku
35 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 60gramůStrouhanka
- 600gramůBrambory pečené
- 100gramůMáslo čerstvé
- 600gramůKapr obecný
- 20gramůCitrony
- 40gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 20gramůPetržel kudrnka
- 2kusyVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
791 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
33 g
Sacharidy
85 g
Vláknina
13 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Kapří filety bez kůže osolíme, opepříme, obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a nakonec ve strouhance.
- 2Na pánvi rozehřejeme máslo a kapří filety usmažíme z obou stran dozlatova.
- 3Na talíři servírujeme filety z kapra, přílohou je opečený brambor, na filety položíme plátek citronu a vše posypeme posekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.