Kapsa z kotlety se špenátem
25 min.
Ingredience
- 600gramůVepřová kýta
- 50gramůSýr Niva (Rokfór)
- 1kusLimetka
- 1lžíceRozmarýn čerstvý
- 200gramůŠpenát listový čerstvý
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 20mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
431 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
28 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Cukr
589 mg
Postup přípravy
- 1Do každého plátku masa uděláme hluboký zářez, aby vznikla kapsa, kterou budeme moci naplnit. Stranou smícháme nastrouhaný sýr s limetkovou kůrou, maso touto směsí plníme, poté uzavřeme párátkem.
- 2Maso opepříme, posolíme, zasypeme rozmarýnem a pomažeme olejem. Na pánvi rozpálíme olej, maso cca 7 minut opékáme. Poté ho odložíme stranou, do pánve prolisujeme česnek, přidáme špenát a pět minut opékáme. Ihned poté přiložíme ke kotletě a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.