Kapsa z kotlety se špenátem

25 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
431 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
28 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Cukr
589 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do každého plátku masa uděláme hluboký zářez, aby vznikla kapsa, kterou budeme moci naplnit. Stranou smícháme nastrouhaný sýr s limetkovou kůrou, maso touto směsí plníme, poté uzavřeme párátkem.
  • 2
    Maso opepříme, posolíme, zasypeme rozmarýnem a pomažeme olejem. Na pánvi rozpálíme olej, maso cca 7 minut opékáme. Poté ho odložíme stranou, do pánve prolisujeme česnek, přidáme špenát a pět minut opékáme. Ihned poté přiložíme ke kotletě a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.