Kapusta na kari s uzeným masem
25 min.
Ingredience
- 1kusKapusta hlávková
- 1kusCibule
- 1lžíceKari koření
- 3decilitryVývar zeleninový
- 2lžíceOmáčka sójová
- 250gramůUzené maso vařené
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1140 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
86 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
13 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Kapustu oymjeme, vnější listy odstraníme a tuhý střed odřízneme. Zbylou kapustu rozčtvrtíme a nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno.
- 2V hrnci rozehřejeme olej, necháme na něm zesklovatět cibuli, pak přisypeme kari koření, promícháme, lehce opražíme a přilijeme zeleninový vývar. Do pánve přidáme nakrájenou kapustu, ochutíme sójovou omáčkou a pod pokličkou 10 minut dusíme na středním ohni.
- 3Uzené maso nakrájíme na malé kousky, vmícháme je do dušené kapusty a necháme krátce prohřát. Směs ještě dochutíme pepřem a solí a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.