Kapusta pečená s masem a rajčaty

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
509 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
36 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou kapustu rozčtvrtíme, krátce povaříme v osolené vodě, vyjmeme, necháme okapat. Rajčata spaříme, oloupeme, nakrájíme na plátky. Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a česnek osmahneme na oleji.
  • 2
    Do vymaštěné zapékací mísy urovnáme kapustu, plátky uzeného masa, rajčata a cibuli s česnekem. Pokrm opepříme a podlijeme trochou vývaru. Pečeme v mírně vyhřáté troubě pod pokličkou asi 30 minut. Dopékáme bez pokličky, aby se odpařila tekutina.
  • 3
    Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.