Kapusta s fazolemi

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
343 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
9 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
10 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pórek a řapíkatý celer omyjeme a nakrájíme na kousky, oloupaný česnek nasekáme. Kapustu očistíme, omyjeme a nakrájíme na větší kusy, oloupanou mrkev nakrájíme na kostky.
  • 2
    Cibuli, česnek a celer podusíme na oleji, zalijeme vývarem a přidáme polovinu tymiánu. Vše vaříme asi 10 minut, potom přidáme mrkev a kapustu a vaříme ještě 5 minut.
  • 3
    Nakonec do pokrmu přidáme slunečnicová semínka a okapané fazole. Podle chuti osolíme, opepříme a okořeníme zbylým tymiánem.
  • 4
    Podáváme s tmavým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.