Kapusta v sardelové omáčce

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
149 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
7 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Vápník
271 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou a omytou kapustu rozebereme na listy a v mírně osolené vroucí vodě uvaříme doměkka.
  • 2
    Okapanou kapustu nakrájíme, dáme na nahřátou mísu a necháme na teple.
  • 3
    Sardelovou pastu rozetřeme a za stálého míchání rozvaříme v octě. Přidáme olej, sůl, pepř a znovu přivedeme k varu. Omáčku smícháme s uvařenou kapustou.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.