Kapusta zapečená s vepřovým masem

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
477 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
33 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli osmahneme na části oleje dozlatova. Přidáme omyté maso nakrájené na kostičky, osmažíme, vmícháme mletou papriku, zpěníme a podlijeme trochou vody. Maso osolíme a dusíme doměkka.
  • 2
    Do vymaštěného pekáče urovnáme vrstvy masa, nakrájené kapusty a rajčat nakrájených na plátky. Osolíme, opepříme a posypeme nasekaným česnekem. Vše pokapeme rozehřátým máslem a upečeme pod pokličkou v mírně vyhřáté troubě. Během pečení kapustu občas zakapeme šťávou z dušeného masa nebo vodou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.