Kapusta zapečená s vepřovým masem a rajčaty

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
518 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
34 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
7 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou kapustu uvaříme do poloměkka v osolené vodě.
  • 2
    Jemně nakrájenou cibuli osmahneme na sádle, přidáme mleté maso, osolíme, opepříme a téměř doměkka podusíme.
  • 3
    Zapékací mísu vymastíme trochou másla, dáme do ní polovinu nasekané kapusty, na ni vrstvu masa, opět kapustu, na ni plátky rajčat, zakapeme rozpuštěným máslem, posypeme strouhankou a půl hodiny pečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.