Kapustové karbanátky se šmakounem
55 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 400gramůKapusta hlávková
- 150gramůŠmakoun
- 2lžíceStrouhanka
- 1lžičkaSůl
- 2litryVoda pitná
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusVejce slepičí
- 0,5lžičkaSůl mořská
- 100mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
334 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
27 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou kapustu uvaříme v osolené vodě doměkka. Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli orestujeme na troše oleje.
- 2Šmakoun a uvařenou kapustu umeleme, přidáme vejce, mořskou sůl, pepř a strouhanku. Vše zpracujeme a z hmoty tvarujeme navlhčenýma rukama karbanátky.
- 3Usmažíme je na malém množství oleje a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.