Kapustové karbanátky se šmakounem

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
334 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
27 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou kapustu uvaříme v osolené vodě doměkka. Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli orestujeme na troše oleje.
  • 2
    Šmakoun a uvařenou kapustu umeleme, přidáme vejce, mořskou sůl, pepř a strouhanku. Vše zpracujeme a z hmoty tvarujeme navlhčenýma rukama karbanátky.
  • 3
    Usmažíme je na malém množství oleje a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.