Kapustové listy plněné zvěřinou
45 min.
Ingredience
- 60gramůCibule
- 1špetkaSůl
- 1kusKapusta hlávková
- 15gramůPórek
- 40gramůMáslo čerstvé
- 20mililitrůVíno červené
- 20gramůBrusinky
- 10gramůRozmarýn čerstvý
- 10gramůTymián čerstvý
- 1kusVejce slepičí
- 5gramůChilli koření mleté
- 1stroužekČesnek
- 200gramůSrnčí plec
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
341 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
14 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Troubu předehřejeme na 175°C. Umleté maso ze zvěřiny vložíme do mísy.
- 2Pórek očistíme, nakrájíme na kroužky. Cibuli a česnek oloupeme, nadrobno nasekáme. Vše osmažíme na 2/3 másla a přidáme k mleté zvěřině.
- 3Maso prohněteme s bílým vínem, brusinkami, bylinkami, vejcem, chilli kořením a solí. Hmotu rozdělíme na kapustové listy, vytvarujeme kuličky a vložíme je do vymaštěné nákypové formy.
- 4Zalijeme vývarem a pod pokličkou pečeme při 160°C asi 20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.