Kapustové listy plněné zvěřinou

45 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
341 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
14 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 175°C. Umleté maso ze zvěřiny vložíme do mísy.
  • 2
    Pórek očistíme, nakrájíme na kroužky. Cibuli a česnek oloupeme, nadrobno nasekáme. Vše osmažíme na 2/3 másla a přidáme k mleté zvěřině.
  • 3
    Maso prohněteme s bílým vínem, brusinkami, bylinkami, vejcem, chilli kořením a solí. Hmotu rozdělíme na kapustové listy, vytvarujeme kuličky a vložíme je do vymaštěné nákypové formy.
  • 4
    Zalijeme vývarem a pod pokličkou pečeme při 160°C asi 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.