Kapustové špízy

25 min.
Rakousko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
286 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
11 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
7 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Růžičkovou kapustu omyjeme a každou kapustičku nařízneme. Zázvor a česnek oloupeme a nasekáme.
  • 2
    Bílé víno uvedeme do varu se zázvorem, česnekem, solí, feferonkami, celým pepřem a citronovou šťávou. Přidáme kapustičky a podusíme asi 10 minut. Ve vývaru je ponecháme ještě asi 2 hodiny.
  • 3
    Kapustičky vyjmeme, necháme okapat a každou obalíme natenko nakrájenou šunkou. Sýr nakrájíme na kostky a střídavě s kapustou napichujeme na špízy.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.