Kapustový nákyp s uzeným masem

60 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
723 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
58 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou kapustu uvaříme do poloměkka.
  • 2
    Máslo utřeme se žloutky, přidáme strouhanku pokropenou mlékem, drobně nakrájené uzené maso, kapustu, sůl a pepř. Nakonec lehce vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílků.
  • 3
    Nákyp pečeme ve vymaštěné a strouhankou vysypané nákypové formě asi 30 minut.
  • 4
    Podáváme s různými saláty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.