Karamelová tykev s limetkou

31 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
187 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
13 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dužinu z oloupané tykve nakrájíme na hranolky. V kastrolu rozehřejeme olej a máslo. Vložíme nakrájenou tykev, poprášíme cukrem a za častého míchání opékáme asi 5 minut. Potom přidáme očištěné cibulky nakrájené na kolečka, nasekanou feferonku, nudličky limetkové kůry a dýňová semínka. Vše opékáme 1 minutu.
  • 2
    Nakonec do pokrmu prolisujeme česnek a přilijeme šťávu z celé limetky. Podle chuti osolíme a opepříme.
  • 3
    Zeleninu upravíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.