Karbanátky s cibulovou omáčkou

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
603 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
47 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žemli namočíme do vody a vymačkáme. 1 oloupanou cibuli nakrájíme a necháme zesklovatět na lžíci másla. Žemli i cibuli promícháme s mletým masem, přidáme vejce, papriku, hořčici, sůl a pepř. Směs dobře promícháme a vytvarujeme karbanátky.
  • 2
    Zbylé cibule oloupeme, nakrájíme na kolečka a necháme zesklovatět na lžíci másla. Přilijeme vývar, víno a povaříme 10 minut.
  • 3
    Karbanátky smažíme na lžíci másla a lžíci oleje asi 8 minut po obou stranách. Omáčku osolíme, opepříme a podáváme ke karbanátkům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.