Karbanátky s nivou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1025 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
56 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté hovězí maso v míse promícháme s rozšlehaným vejcem a ovesnými vločkami. Hmotu osolíme, opepříme a přidáme provensálské koření. Dobře promícháme, vytvarujeme karbanátek, uděláme v něm dvě prohlubně, karbanátek obalíme ve strouhance a na oleji smažíme z obou stran.
  • 2
    Když začne karbanátek zlátnout, přeložíme ho na plech vyložený papírem, do důlků nadrobíme nivu a pod rozehřátým grilem necháme sýr rozpustit. Karbanátek hned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.