Karbanátky se sýrem a slaninou

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1331 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
101 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve nadrobno nakrájíme sýr a slaninu. V míse smícháme mleté maso se strouhankou, vejcem, solí, pepřem a majoránkou. Když je směs téměř spojená, přidáme nakrájený sýr a slaninu.
  • 2
    Ze směsi tvoříme malé karbanátky, které klademe stranou na talíř.
  • 3
    V pánvi rozpálíme olej, na kterém na mírném ohni opečeme karbanátky, zhruba 2 - 2.5 minuty z každé strany.
  • 4
    Hotové karbanátky necháme oschnout na ubrousku a můžeme servírovat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 24. 2. 2015
Vyzkoušeno a chválím, moc chutné :)