Karbanátky ve smetanové omáčce

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
463 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
35 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
536 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse smícháme mleté maso se smetanou, strouhankou, nasekanou petrželkou, solí a pepřem. Ze směsi vytvarujeme 8 karbanátků.
  • 2
    Karbanátky opečeme po obou stranách na pánvi na zpěněném másle a vyjmeme.
  • 3
    Do výpeku vsypeme hladkou mouku, přidáme mletou papriku, zamícháme a přilijeme rozmíchanou smetanu. Omáčku necháme přejít varem, osolíme a opepříme.
  • 4
    Karbanátky vložíme do omáčky a zvolna chvíli podusíme. Při podávání ozdobíme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.