Karbanátky z drůbežího masa a tofu
45 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 300gramůKuřecí prsa
- 1lžičkaMajoránka
- 1špetkaKmín drcený
- 1špetkaSůl mořská
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 300gramůSýr sójový - Tofu
- 4stroužkyČesnek
- 100mililitrůOlej rostlinný
- 0,25šálekPetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
396 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
30 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso najemno umeleme. Smícháme je s nakrájeným tofu, moukou, oloupanou, nasekanou cibulí, nasekanou petrželkou, rozdrceným česnekem, majoránkou, kmínem a solí. Necháme asi 1 hodinu v chladu uležet.
- 2Ze směsi tvarujeme malé karbanátky a smažíme je na pánvi na oleji dokřupava (nebo je pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 1 hodinu).
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.