Karbanátky z drůbežího masa a tofu

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
396 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
30 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso najemno umeleme. Smícháme je s nakrájeným tofu, moukou, oloupanou, nasekanou cibulí, nasekanou petrželkou, rozdrceným česnekem, majoránkou, kmínem a solí. Necháme asi 1 hodinu v chladu uležet.
  • 2
    Ze směsi tvarujeme malé karbanátky a smažíme je na pánvi na oleji dokřupava (nebo je pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 1 hodinu).

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.