Karbanátky z fazolí

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
736 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
54 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
10 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Předem namočené fazole uvaříme v téže vodě doměkka. Scedíme je a po okapání spolu s cibulí a česnekem umeleme. Do směsi přidáme vejce, koření, sůl a trochu strouhanky.
  • 2
    Ze vzniklé hmoty tvarujeme menší placičky a obalujeme je v rozšlehaném vejci s mlékem a ve strouhance.
  • 3
    Karbanátky vložíme do rozehřátého oleje a smažíme po obou stranách dozlatova. Po usmažení je odkládáme na papírovou utěrku.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami, obložené čerstvou zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.