Karbanátky z fazolí
45 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 250gramůFazole bílé
- 1lžičkaKoření Mleté maso
- 2lžíceStrouhanka
- 2kusyVejce slepičí
- 3stroužkyČesnek
- 0,5lžičkaSůl
- 0,25šálekMléko polotučné
- 200mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
736 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
54 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
10 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Předem namočené fazole uvaříme v téže vodě doměkka. Scedíme je a po okapání spolu s cibulí a česnekem umeleme. Do směsi přidáme vejce, koření, sůl a trochu strouhanky.
- 2Ze vzniklé hmoty tvarujeme menší placičky a obalujeme je v rozšlehaném vejci s mlékem a ve strouhance.
- 3Karbanátky vložíme do rozehřátého oleje a smažíme po obou stranách dozlatova. Po usmažení je odkládáme na papírovou utěrku.
- 4Podáváme s vařenými bramborami, obložené čerstvou zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.